Få ny energi med hjälp av Yoga

Hejsan och välkommen till ett inlägg som kommer att handla om yoga. Det är nämligen så här att jag har börjat med yoga i Partille och det får mig att må så bra. Det är klart att när någonting får mig att må så här bra så vill jag dela det med er, mina fina läsare. Det finns ett företag som heter YogaByLink och det här företaget vänder sig till dem som är intresserade av yoga i Partille och Landvetter med omnejd. 

Det som är så bra med yoga är att det är någonting som passar alla. Det finns också flera olika slags yoga så vad en ena tycker om kanske den andra inte gillar, men det är lugnt, för om ni har lust att börja med yoga hos YogaByLink så finns det flera olika klasser med olika inriktningar, och ni kan egentligen bara välja det som ni känner att ni är intresserade utav. Sedan om ni inte själva vet vilken yoga som ni borde testa, ni kanske är nybörjare, ja då är det bara att rådfrågas personalen. Från och med i februari det här året (2021) så kommer det att erbjudas miniklasser med högst 6 deltagare i varje klass och det kommer att starta fyra klasser per vecka men detta kan utökas om det finns ett intresse ifrån flera att komma igång med yoga. Jag tycker att det ger mig otroligt mycket med yoga, och jag vill sträcka ut min hand till alla er som kanske har klurat på att börja med yoga i Partille med omnejd om att ni verkligen i så fall borde ta kontakt med YogaByLink eller varför inte redan nu gå in på deras hemsida och där läsa mer om allt det som de erbjuder.