Magiska händer ger änglamassage

God morgon, god morgon och verkligen roligt att äntligen få en liten stund över till att skriva några inlägg. Jag har ju som ni alla vet om vid det här laget fibromyalgi, så dagsformen kan minst sagt variera. Bra dagar brukar jag blogga men dåliga dagar orkar jag inte stiga ur sängen. Som tur är så är det ett bra tag sedan jag hade en dålig dag senast och det är någonting som jag tycker är fantastiskt, och det har naturligtvis sin förklaring. Jag har nämligen fått änglamassage i Karlshamn vid några tillfällen, och det kan jag säga att sedan jag började med denna slags massage så har mycket av värken i kroppen förvunnit och jag har fått så mycket ny energi. Jag har gått till ett företag som ni kan läsa mer om här, hur som helst så heter det här företaget inom änglamassage i Karlshamn Doris Massage & Magiska Händer och jag tycker alldeles till hundra procent att ni borde gå dit. Särskilt ni med fibromyalgi eftersom det är flera personer med den här diagnosen som vittnar om att de blivit mycket bättre efter att de erhållit behandlingar med änglamassage. Vad är det som är så speciellt med änglamassage undrar ni säkert? Det är en massage, halvkroppsmassage, som kombineras med healing och under massagen används eteriska oljor som används efter att hon som ger massagen scannat av kroppen med handpåläggning för att se var någonstans på kroppen det finns störst behov av massage. Jag hoppas nu att ni som vill prova på att få änglamassage i Karlshamn kommer att ta kontakt med Doris Massage & Magiska Händer och boka in en tid. Ha en underbar dag idag på er allihopa, ta hand om er och snart hörs vi igen här inne på bloggen.