Massage för avkoppling

Hej och välkomna till ett nytt blogginlägg! Vi går mot lite ljusare tider och det är nästan så att det är ljust när man ska ta sig hemåt från jobbet, visst är det härligt! Det har bara gått två ynka dagar på den här arbetsveckan men jag känner mig faktiskt redan lite slö och längtan efter helg har saktat börja komma. Till helgen har jag tänkt boka in mig på en massage, det var alldeles för längesedan och jag tror verkligen att det är behövligt. Tidigare gick jag regelbundet på massage men den senaste tiden så har jag inte riktigt haft tiden, det har funnits så mycket annat som behövt prioriteras. Men nu känner jag att det har blivit dags att få en avkopplande och lugn stund där mitt egna välmående får prioriteras, och vad passar inte bättre än massage. När jag gick på massage regelbundet så var det mest för dess positiva effekter på kroppen, jag hade nämligen stora problem med min rygg och nacke på grund av överbelastning. Massage hjälpte mig att hålla ryggen och nacken i gott skick samtidigt som jag blev fri från stress. I dagsläget har jag inga större problem med kroppen utan den mår bra igen, men det har in blivit särskilt mycket avkoppling den senaste perioden. Så den här gången kommer jag nog boka in en massage mest för avslappning. Jag har väldigt svårt att slappna av, men jag har genom åren insett att vi alla behöver få slappna av då och då för att fungera och må bra. Där är massage till en stor fördel för mig. Känner du också att du är i behov av lite avslappning? Gör som jag, boka tid för en härlig massagebehandling och kom bort från vardagen en stund. Nu får jag önska er en fortsatt trevlig dag!