Yoga i Östersund

God kväll, god kväll och verkligen roligt att äntligen så här i slutet av dan när ungarna har blivit nattade få skriva ett inlägg. Jag har ju som ni alla vet om vid det här laget haft svårt att fokusera, min kille undrade om jag inte borde göra en ADHD-utredning, men det vet jag att det inte alls behövs, jag är bra en sån där person som har lätt att få tankarna att flyga iväg. Jag har blivit mycket mer fokuserad och närvarande i stunden efter att jag börjat med yoga i Östersund, och jag går numera en gång i veckan till företaget Nature In The Middle. Det här med att börja med yoga var det bästa jag har gjort förra året. Det här tror jag att flera av er skulle må väl av också, och om ni tycker att det här med yoga i Östersund låter intressant då tycker jag att ni att ni ska ta kontakt med Nature In The Middle eller läsa mer här. Sedan jag började med yoga har jag har fått så mycket lättare att sortera tankarna och jag tycker alldeles till hundra procent att ni också borde gå till Nature In The Middle. Jag har pratat med flera andra personer som även dem går på yoga i Östersund och alla säger att det har inneburit stora förändringar till det bättre. Vissa personer som jag har pratat med har haft panikångestattacker men sedan de började hos Nature In The Middle så har de inte haft en enda ångestattack. Jag kan alltså varmt rekommendera er att börja med yoga och är det något mer ni vill att jag ska berätta om det här så är det bara att ni hör av er till mig i så fall.